Proflexen
  • Gegarandeerd een soepele en comfortabele beweging van gewrichten1.
  • Helpt de flexibiliteit en gezondheid van gewrichten te behouden1.
  • Versterkt botten en ondersteunt de aanmaak van collageen2.
  • Voorkomt stijve gewrichten in de ochtend3.
  • Beschermt gewrichten tijdens intensief bewegen4.

ProFlexen is het perfecte supplement voor iedereen die goed voor de gezondheid van zijn of haar gewrichten wil zorgen. De uitgebreide samenstelling van het product (inclusief UC-II® de on gedenatureerde vorm van collageen type II, waarvan de effectiviteit is bewezen door twee klinische onderzoeken) ondersteunt doelgericht de gezondheid van het kraakbeen zodat je volop van het leven kunt genieten! Bestel ProFlexen en beweeg zoals je maar wil!

Bestel nu KRIJG TOT 3 STUKS GRATIS

De meest voorkomende oorzaken van gewrichtsproblemen

De meest voorkomende oorzaak van gewrichtspijn of zogenaamde artralgie is overmatige belasting van het gewrichtskraakbeen en de omringende weefsels wat vaak tot pijn in de knieën en polsen leidt. Ook bestaan er ontstekingsaandoeningen waarbij de omliggende structuren betrokken zijn, zolas pezen, ligamenten of synoviale slijmbeurzen. Deze aandoeningen komen echter minder vaak voor. Gewrichtspijn ontstaat ongeacht leeftijd en mate van fysieke activiteit. Factoren die echter bijdragen aan het ontstaan van gewrichtspijn zijn onder meer:

  • Een zittende levensstijl
  • Ongezonde voeding en zwaarlijvigheid.
  • Werk waarbij de werknemer langdurig moet staan.
  • Sport waarbij de gewrichten worden belast, zoals krachttraining of hardlopen.
Woman

Hoe zorgt ProFlexen voor je gewrichten?

De bewezen werking van ProFlexen is gebaseerd op een uiterst zorgvuldige en natuurlijke samenstelling die de gezondheid van je gewrichten uitgebreid ondersteunt. Opmerkelijk is UC-II®, het gepatenteerde ongedenatureerde collageen type II - een component dat de Amerikaanse markt al flink heeft veroverd en steeds populairder wordt in Europa. De effecten zijn bewezen in twee klinische onderzoeken aan de hand van de dubbelblinde methode (een methode die bestaat uit het verbergen van belangrijke informatie voor zowel patiënten als personen die een specifiek medicijn toedienen - niemand anders dan de coördinator weet of een placebo of een werkzame stof wordt toegediend). Deze manier van werken garandeert de hoogste effectiviteit en veiligheid van gebruik.


Daarnaast vind je in de samenstelling van ProFlexen ook: glucosamine, chondroïtine, MSM, boswellia, kurkuma, gember, papaïne, bromelaïne, vitamine C, zink, mangaan en selenium. De werking van deze ingrediënten vult elkaar aan en zorgt voor snelle en duurzame resultaten!

Doctor Bekijk prijs

Ingrediënten

De kracht van ProFlexen is natuurlijk en effectief in de strijd voor optimale gezonde gewrichten en botopbouw. Ontdek de uitzonderlijke eigenschappen van de ingrediënten van ProFlexen.

Ingredient

UC-II® - ongedenatureerd type II-collageen is getest in twee klinische onderzoeken. De effectiviteit is bewezen bij zowel gezonde mensen bij profylactisch gebruik als bij mensen met degeneratieve gewrichtsaandoeningen. In beide gevallen was het gebruik van UC-II® effectiever dan de combinatie van alleen glucosamine en chondroitine.

Ingredient

Boswellia extract – Boswellia Serrata is een Indiase plant uit de Burseraceae-familie die een comfortabele en soepele werking van de gewrichten ondersteunt. In de traditionele Indiase geneeskunde wordt het gebruikt om ontstekingen en pijn in gewrichten en de wervelkolom te behandelen, ook in geval van irritatie van de bovenste luchtwegen. Het unieke effect is te wijten aan de boswellische zuren met hun kenmerkende van pentocyclische triterpeen-structuur. Regelmatig gebruik van extracten uit deze plant verbetert effectief de flexibiliteit van gewrichten en rondersteunt op algehele wijze hun gezondheid.

Ingredient

Kurkumawortelextract – deze plant wordt gekweekt in India en andere tropische landen en staat ook wel bekend als de Indiase kurkuma of kurkuma van Zohara. De meerwaarde van de plant te wijten aan de aanwezigheid van het curcumine, een gele kleurstof die het onderhoud van normale botten en gewrichten ondersteunt.

Ingredient

Gemberwortelextract – een soort plant uit de gemberfamilie die al eeuwenlang in de traditionele en moderne geneeskunde wordt toegepast. Gemberwortel ondersteunt de beweeglijkheid van de gewrichten en voorkomt stijfheid in de ochtend.

Ingredient

Vitamine C – ondersteunt de normale productie van collageen voor de goede werking van kraakbeen. In het lichaam werkt vitamine C als een co-factor van prolyl en lysylhydroxylase, enzymen die verantwoordelijk zijn voor de stabilisatie en kruising van collageenvezels. Ook kan het de collageensynthese direct stimuleren door het transcriptie- en stabiliserende procollageen-mRNA te activeren.

Ingredient

Mangaan – draagt bij aan de vorming van gezond en sterk bindweefsel. Het is aanwezig in de centra van de reactiviteit van veel verschillende enzymen, wat het een vitale micronutriënt maakt. In samenwerking met zink helpt het om gezonde en sterke botten te behouden.

UC-II® - effectiviteit bewezen door onderzoek

UC-II® type 2 ongedenatureerd collageen heeft een significant betere werkzaamheid dan alleen glucosamine en chondroïtine. De effectiviteit werd gemeten met behulp van een WOMAC-vragenlijst (Western Ontario en McMaster Universities Artrose Index) in een dubbelblind klinisch onderzoek. De WOMAC is een gestandaardiseerde vragenlijst die is opgesteld voor artsen om de toestand van patiënten met degeneratieve gewrichtsaandoeningen te beoordelen. Het evalueert het pijnniveau, de stijfheid van het gewricht en het fysiek functioneren op basis van vragen over dagelijkse activiteiten, zoals traplopen, opstaan vanuit een zittende positie, uitstappen uit de auto of wandelen. Voor het beoordelen van de conditie van de gewrichten worden de punten op uit de vragenlijst bij elkaar opgeteld. Hoe lager de score van de patiënt, hoe beter de gesteldheid van zijn of haar gewrichten.

Duration (day)
Total WOMAC Score
Chart
WOMAC-punten onder proefpersonen met een degeneratieve gewrichtsaandoening
Bron: Lugo JP, et al. Undernatured type II collagen (UC-II®) for joint support: a randomized, double-blind, placebo-controlled study in healthy volunteers. J Int Soc Sports Nutr. 2013;10:48.

De effecten van UC-II® zijn ook bewezen bij gezonde volwassenen. De dubbelblinde methode bevestigt dat het gebruik van 40 milligram UC-II® per dag effectief de beweeglijkheid en buigzaamheid van de gewrichten verbetert. Ook is er een toename in de tijd van pijnloos gewrichtswerk tijdens lichamelijke inspanning vergeleken met de groep die placebo toegediend kreeg. Er kan worden geconcludeerd dat dit een ideaal supplement is voor fysiek actieve mensen, zoals fanatieke hardlopers en mensen die aan fitness doen.

Duur (dagen)
Hoek van afwijking (in graden)
Chart
De gemiddelde knie-afbuigingshoek bij gezonde, volwassen personen
Bron: Lugo JP, Saiyed ZM, Lane NE. Efficacy and tolerability of an undenatured type II collagen supplement in modulating knee osteoarthritis symptoms: A multicenter randomized, double-blind, placebo-controlled study. Nutr J. 2016;15:14.

ProFlexen wordt al gewaardeerd door honderden tevreden klanten.

We zijn er trots op dat we je een effectief product kunnen aanbieden.

left right
Review
Angela, 25 jaar oud

ProFlexen heeft me geholpen zelfvertrouwen terug te krijgen en weer helemaal mobiel te zijn. Ik begon met het gebruik omdat mijn knieën stijf werden bij het traplopen als gevolg van jarenlang werk als verkoopster. Nu kan ik weer volop genieten van het leven!

Review
Roland, 29 jaar oud

Ik doe dagelijks aan hardlopen en het vormt een belangrijk onderdeel van mijn leven. Ik vind het geweldig en houdt me gezond en mentaal in balans. ProFlexen ondersteunt mijn knieën zelfs tijdens de langste rondjes hardlopen. Sinds ik ProFlexen gebruik, komen blessures niet zo vaak meer voor als daarvoor. Ik raad het zeker aan voor iedereen die actief is.

Review
Agnes, 55 jaar oud

Er is geen ander supplement voor gewrichten verkrijgbaar dat zo effectief werkt. Ik heb veel supplementen en producten gebruikt, maar alleen met ProFlexen voel ik een verschil! Op het werk breng ik urenlang achter de computer door waardoor ik last van mijn rug, knie en polsen kreeg. Nu gebruik ik ProFlexen al 3 maanden en voelt met fantastisch. Alle pijn is verdwenen!

Veelgestelde vragen - FAQ

1. Wat zijn de effecten van het gebruik van ProFlexen?
+
ProFlexen ondersteunt de gezondheid van botten en gewrichten, en maakt ze beweeglijker en soepeler.
2. Kan ik ProFlexen profylactisch gebruiken?
+
Jazeker. We moedigen mensen aan die blootstaan aan overmatige druk op de gewrichten om hen te beschermen. Dit voorkomt onaangename kwalen en pijn.
3. Hoe lang moet ik ProFlexen gebruiken?
+
De eerste effecten van het gebruik kun je na de eerste weken van gebruik al opmerken, maar het werkt het best wanneer je het een aantal maanden regelmatig gebruikt.
4. Voor wie is ProFlexen bedoeld?
+
ProFlexen kan door iedereen worden gebruikt, ongeacht leeftijd en niveau van fysieke activiteit.
5. Zijn er bijwerkingen bekend van het gebruik van ProFlexen?
+
Nee. Het supplement is volledig natuurlijk en veilig in gebruik.
6. Hoe gebruik ik ProFlexen?
+
De aanbevolen dosering voor consumptie is 2 capsules per dag, bij voorkeur 30 minuten voor een maaltijd. Inname met ongeveer 300 ml water. Eén verpakking bevat 60 capsules - genoeg voor een maand gebruik.

Help jouw gewrichten in topconditie te krijgen!

Probeer ProFlexen!

Proflexen Bestel nu KRIJG TOT 3 STUKS GRATIS